Moldova, or. Chișinău, str. Alba Iulia 75

Grafic de muncă: 10:00-21:00 (fără zile de odihnă)

Show/hide

Cel mai mare complex de divertisment din oraș pentru întreaga familie, 2500 mp de fantezii și plăceri ale copiilor, locuri de joacă moderne și atractioane  fantastice. Primul și singurul perete de alpinism  profesional din oraș. Un labirint fascinant si modern cu 3 nivele. tematică pentru sărbători și banchete. Bucătărie impecabilă și cea mai bună pizza dpe lemne din oraș, un meniu delicios și minunat pentru copii. Aici puteți găsi o mare varietate de atracții, pentru orice vârstă și pentru orice gust. Cea mai mare parte a centrului de jocuri este ocupată de trambuline originale, cel mai bun ROLLERDROME din tot orasul  ! Vizitandune pe noi , veti intra in lumea atractiilor unde veti parcurge kilometri de trambuline, va vaeti participa la competitii de alpinism , iar cei mai mici pitici vor savura placerea sa se joace la terenul MICI AMICI ."Alfa Kids" este un loc ideal pentru o vacanța cu intraga  familie.

Confortabil în dimensiune

Mărimea teritoriului clubului Alfa Kids este de 2500 m2, ceea ce vă permite să vă petreceți confortabil timpul liber pe o varietate de atracții.

Program convenabil de vizite

Ușile Parcului nostrum de distractii  nostru sunt deschise zilnic între orele 10: 00-21: 00.

Instructori profesioniști

Toți instructorii au fost instruiți în Clubul Mountains Exit Point, au diplome care confirmă aptitudinile lor, precum și cărți medicale care le atestă sănătatea.

Siguranța copiilor

Spațiul de joacă Alfa Kids este construit în conformitate cu toate reglementările de siguranță, cu acoperiri moi de materiale hipoalergenice, antibacteriene.

Zona pentru copiii de la 1 la 6 ani și părinții lor

Multe jucării, designer, glisante cu bile, trambuline, mașini și multe altele.

Echipamente de la cei mai buni producători europeni

Toate materialele folosite in Parcul de distractii  Alfa Kids sunt sigure și certificate.